fbpx

Korábban még nem jártam Könyvfesztiválon. Mindig úgy alakult, hogy csak Könyvhétre jutottam el. Ráadásul mindig csak megszeppent látogatóként. Ezúttal viszont…

Nyáron szembe jött Julie V. Scott hirdetése, miszerint támogatni szeretné a magánkiadásos szerzőket azzal, hogy dedikáltathatják a standjánál a könyveiket. Persze amint megláttam a posztját, úrrá lett rajtam a szorongás és az imposztorszindróma, de lekaratéjjoztam őket, és most itt vagyok, túl az eseményen, egy kissé túlpörgetett idegrendszerrel, mégis sok-sok pozitív élménnyel gazdagabban.

Nem könnyű ez az időszak most a könyvpiacnak itt a növekvő infláció és energiaárak árnyékában. Kultúrára óvatosabban költ az ember ilyenkor. De azért sokan kézbe vették és megcsodálták a Csillagomat. Julie és csapata pedig nagyon kedves, támogató és segítőkész volt mindvégig. Nagyon sokat kaptam tőlük, és nem csak azért, mert közülük is vásároltak és dedikáltattak , hanem mert egyszerűen nagyon jól éreztem magam velük. Julie nemcsak kézműves termékeket, hanem szuper közösséget hozott létre.

Vasárnapra kaptam dedikálási időpontot, de sokan nem tudtak eljönni aznap, ezért velük szombaton találkoztam. Megtisztelő, hogy személyesen meglátogattak, akiknek eddig csak a molyos vagy facebookos profilját ismertem. Az meg külön öröm, hogy jópáran közülük a könyvemet is megvették. A szorongásom néha megpróbálta lefagyasztani az agyamat – a Semmi lány effektus – de az az érdeklődés és szeretet, amit kaptam, többnyire segített helytállni.

Örülök, hogy megismerhettelek benneteket – titeket is, akikről nincs fényképem (vannak, akik ilyen-olyan okok miatt titkosak 😉 ). ♥

lione stanislav könyvfesztivál robin o'wrightly végh alexandra császár eszti julie v scott

Robin O’Wrightly szeptemberi írótesómtól vettem egy fizikai példányt, hogy legyen mit dedikáltatnom vele, ne csak e-bookjaim legyenek tőle. Végh Alexandra nevét megtaláljátok a Csillagom copyright oldalán is, és látjátok a kiscsillagot a nyakában? 😍 Császár Esztivel kötetet cseréltünk, Julie pedig aki odaszervezett engem a Könyvfesztiválra.

regényekkalandora ati hoós kornélia magyar szerzők könyvei magazin moncsi ági

Regények Kalandora csodás könyvjelzőket készít, Julie segítőjeként volt jelen. Kornéliát a helyszínen ismertem meg, Julie termékeinek nagy rajongója. Moncsi és Ági viszik többek között a Beszélgessünk az írókkal csoportot hihetetlen lelkesedéssel és elköteleződéssel.

lione stanislav kemendy júlia csenge

Kemendy Juli könyvét értékeltem a blogon is, szerezzétek be, ha tetehitek, mert eszeveszett jó!

Lione meg… nos ő Lione. 🙂

U.I.: Beszerzéseim – A Könyvmentoroknál cseréltem Esztivel Csillagomat A lélek táncára, és vettem a Fénytant miután Eszti rábeszélt. A Marysolnál vettem Wetoo2-t, mert az nem lehet, hogy nincs ereklyém Robin O’Wrightly-tól. Julie V. Scottnál előrendeltem a Before Heavent, és még lecsaptam néhány illatra is. Meg persze a Dűne képregény második részére is elcsábultam. Mindezt úgy, hogy igazán visszafogtam magam, de tényleg! Négy hosszú nap könyvek között, és csak ennyivel térek haza? Hős vagyok, kérem!

Kíváncsi vagy a Csillagomra?

“Egyszerűen inspiráló és motiváló, pedig »csak« egy felnőttmese. Vajon tényleg mese? Talán nincs messze a valóságostól. Talán egy könyvnyire lakik tőlünk a saját végzetünk. Egy biztos: hogy ezt megtudjuk, el kell olvasni ezt a kötetet. Vigyázat! Nem habos-babos lányregény!” – Robin O’Wrightly, író

Bővebben »

lione stanislav csillagom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

 

Megvalósítás alatt

Előzmények: megvalositas.blog.hu

Megjelent az első könyvem!

Lione Stanislav: Csillagom
A részletekért kattints a képre!

Hírlevél feliratkozás

Kövesd a blogomat!


Légyszi

Ha idézel tőlem, vagy saját képet vinnél, kérlek, nevezd meg a blogomat, és linkelj a blogomra, köszönöm!