fbpx

Valószínűleg már a blogon is emlegettem, de ha még nem, akkor mindenképp megemlítem, hogy van ez az úgynevezett ÍróTesók kezdeményezés, aminek az a lényege, hogy a szerzők egy hónapon át reklámozzák egymást a saját módszereikkel. Az áprilisi tesóm Farkas Bíborka, akinek nagyon szeretem a kelta-misztikus könyveit. Habár nem könnyű olvasmányok, de elvarázsolnak, és mélyen érintenek. Ő vett rá arra, hogy olvassak fel egy részletet a Csillagomból

Nem mondom, rendesen betojtam, mert a hangosolvasás mindig is a mumusom volt, de szembenéztem a félelmemmel, és hosszas gyakorlás után felvettem a részletet. Itt tudod meghallgatni:

De ha inkább olvasnál, arra is van lehetőség!

Ezen a linken a 8. fejezetbe lapozhatsz bele, ezen a linken pedig a teljes első fejezetet olvashatod el. A hírlevél feliratkozóknak pedig három teljes fejezetet küldök el ajándékba. 😉 Ígérem, hogy nem spamellek folyton mindenféle aprósággal, de néha azért vannak híreim (pl. ott leszek a Könyvhéten), amik lehet, hogy téged is érdekelhetnek. És persze bármikor leiratkozhatsz!

The form you have selected does not exist.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

 

Megvalósítás alatt

Előzmények: megvalositas.blog.hu

Megjelent az első könyvem!

Lione Stanislav: Csillagom
A részletekért kattints a képre!

Hírlevél feliratkozás

Kövesd a blogomat!


Légyszi

Ha idézel tőlem, vagy saját képet vinnél, kérlek, nevezd meg a blogomat, és linkelj a blogomra, köszönöm!