fbpx

Az elmúlt évem arról szólt, hogy egyrészt megszelídítettünk egy macskát. Vagy ő minket. Aztán most nemrég hozzám vágtak még egyet, de ez most más tészta, majd mesélek róla is egy másik posztban. Másrészt elkezdtem felvállalni magam és mások előtt is, hogy írtam egy regényt. A nyers kézirat egyelőre egész barátságos visszajelzéseket kapott, de más dolog kiállni ezzel a nagyközönség elé (persze, nagy, hogyne, sokan álmodnak erről), mint csak úgy fű alatt 2-3 emberrel elolvastatni. Szóval picit rettegek, de kit érdekel – mármint rajtam kívül.

Fontosabb talán, hogy minden marketing tananyag azt mondja, hogy már azelőtt promotáljam a könyvemet, hogy meg sem jelent, és ehhez elengedhetetlen az alkotói profil. No, hát akkor most születésnapomra megleptem magam egy ilyennel, íme:

Szeressétek, kedveljétek, kövessétek, iratkozzatok föl, jelöljétek kedvencnek, kérjetek értesítéseket… fokozzam még? 🙂

Új projekthez új logó is jár! Természetesen a csillagmánia jegyében! 😉

Hogy tetszik?

A blog hírlevelének feliratkozói pedig ma elolvashatják életem első, saját készítésű, valódi hírlevelét, némi plusz szórakoztató kontenttel és bejegyzés-terveimmel. Te is szeretnél majd ilyen levelet kapni? Vagy csak a könyvem érdekel?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

 

Megvalósítás alatt

Előzmények: megvalositas.blog.hu

Megjelent az első könyvem!

Lione Stanislav: Csillagom
A részletekért kattints a képre!

Hírlevél feliratkozás

Kövesd a blogomat!


Légyszi

Ha idézel tőlem, vagy saját képet vinnél, kérlek, nevezd meg a blogomat, és linkelj a blogomra, köszönöm!