fbpx

Nem vagyok beauty-blogger, ritkán írok szépségápolási termékekről, hiszen megvoltak a bevált márkáim. Most mégis elérkezett a pillanat, hogy felülvizsgáljam őket, és mégzöldebb alternatívákat keressek. Miért? Kattints ide, és olvasd el a bevezetést.

A Nagora Manufaktúra webshopjában már egy ideje tartogattam egy arckrémet a kosárban, de még nem rendeltem meg. Ám a Csak a Mentes vásáron kiállítottak egy pulttal, és mivel a helyszínen kedvezményt is lehetett kapni (ráadásul kártyával is lehetett fizetni), ezért megvásároltam az arckrémet, és hozzá az arclemosót. Így megspóroltam az olcsóbbik termék árából 20%-ot, és a házhoz szállítást is.

Ami számomra szimpatikus a webáruházban, hogy garanciát vállalnak, azaz vásárlás után 30 napon belül, ha elégedetlen vagy a megrendelt termékkel, visszaküldheted azt, és visszafizetik az árát. Továbbá egy kitölthető teszt alapján lehet kérni egy bőrtípus meghatározást, e-mailben személyesen válaszolnak a teszt eredményére, ajánlanak termékeket is, és leírják, hogyan fog hatni az adott termék az említett problémákra.

A hölgy a vásárban a sötétkék feliratos termékeket ajánlotta a bőrömre. Az alábbi kettőt vásároltam meg:

nagora zsíros bőrre

Rózsaliget arclemosó gél

Úgy tisztítja le az arcomat, hogy nem érzem a gumikesztyű érzést. A fent említett bőrtípus elemző e-mail alapján ez amiatt lehet, hogy ez a krém nem távolítja el a teljes faggyúréteget a bőrről, mint a szappanok, hanem meghagyja rajta a bőr saját faggyúját, így a bőr nem kezd fölöslegesen erőteljesebb faggyútermelődésbe. Ez azért szimpatikus számomra, mert a korábban használt Artistry arclemosóm is ezen az elven alapult. Csak azt mossuk le, amit tényleg le kell mosni: amire szüksége van a bőrnek, az a bőrön marad.

Faggyú-harmonizáló rozmaringos éjszakai krémgél

Ezt a terméket a hölgy a vásáron annyira dicsérte, hogy még elnézést is kért érte, és szabadkozott, hogy mindez azért van, mert ez a leghatékonyabb termékük. Ez volt az, ami már egy ideje a kosaramban “hánykolódott” a webáruházban, úgyhogy kifejezetten örültem, hogy a vásárban találkoztam velük, és szállítási költséget spórolhattam. Első használat után valóban úgy ébredtem végre, hogy nem tocsog mindenhol az arcom a zsírtól. Igaz, follikuláris fázisban voltam épp, de luteális fázisban is egész jól teszi a dolgát. Éjszakai krémnek tényleg tökéletes!

Később a Yoga Fest-en is találkoztam a Nagorával…

Ahol magamnak (magunknak) ajakápolót vásároltam: egy selyemfényűt és egy sima kókuszost, hogy ha Oroszlán szája kiszárad, ő is tudja használni, nem lesz rózsaszín-csillámos. 😀 Az ajakápoló tényleg ápol, hip-hop megszüntette a kicserepesedést.

nagora ajakbalzsam

Anyut egy anyáknapi/névnapi csomagocskával leptem meg. 🙂

nagora

Egyelőre elégedett vagyok a fenti termékekkel. Ez kicsivel egy drágább kategória, mint az eddigiek, de ha ennyi, akkor ennyi, ezekből sem kell sok és könnyen eloszlathatók. Számomra úgy tűnik, megéri.

Ha még nem ismered a Nagora Manufaktúrát, a Goodstuff készített velük egy interjút, ami alapján nekem még szimpatikusabbak lettek. 🙂 Remélem, hamarosan bővül azért a termékpaletta, és minél többfajta kozmetikumot lehet majd beszerezni a náluk megszokott minőségben. 😉

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

 

Megvalósítás alatt

Előzmények: megvalositas.blog.hu

Megjelent az első könyvem!

Lione Stanislav: Csillagom
A részletekért kattints a képre!

Hírlevél feliratkozás

Kövesd a blogomat!


Légyszi

Ha idézel tőlem, vagy saját képet vinnél, kérlek, nevezd meg a blogomat, és linkelj a blogomra, köszönöm!