fbpx
Szeretsz olvasni? És még nem vagy fenn a Molyon? Azonnal regisztrálj, mindjárt el is mondom, miért!

A Molyt már sokat emlegettem és linkeltem itt az oldalon, de még egyszer sem szántam szegénynek egy saját, külön bejegyzést. Szóval mi is ez tulajdonképpen? A Moly a könyvek és barátaik gyűjtőhelye. Egy olyan közösségi oldal, amely egyben gyakorlatilag a legnagyobb magyar könyves adatbázis is. Ezt az adatbázist a felhasználók (a molyok) tartják karban, és moderátorok ellenőrzik az információk valódiságát. Már-már szinte kijelenthető, hogy amelyik könyv nincs fenn a Molyon, az nem is létezik.

Jó, oké, és? Miért jó nekem, ha regisztrálok?

Mint regisztrált felhasználó, a Molyon rengeteg mindent lehet csinálni. Például bejelölheted, hogy mely könyvek vannak meg a magánkönyvtáradban, akár e-book formátumban, továbbá vezetheted azt is, mely könyveket olvastad már, akár a sajátjaid közül, akár úgy összességében. Vezethetsz kívánságlistát is, és ha szeretnél könyvajándékokat kapni, elég csak ezt a kívánságlistát megmutatnod a barátaidnak, családodnak, és máris tudják, minek örülnél a legjobban. Értékelheted a könyveket csillagosan, szövegesen, és elolvashatod más Molytársak értékeléseit is. A könyvadatlapokon ráadásul azonnal láthatod, mely partner-webshopban mennyiért juthatsz hozzá az adott kötethez, vagy ha használt könyvet vennél, más Molytársak mennyiért árusítják azt a piactéren. Nincs is ennél jobb könyves ár-összesítő a világon.

Mint említettem, a Moly egy közösségi oldal, tehát beszélgethetsz más könyvszerető felhasználókkal is, legyen szó könyves élményekről, vagy az élet más dolgairól. Őszintén bevallom, én manapság már nem nagyon lógok a Facebookon, a Moly egy sokkal barátságosabb hely, ahol lényegesen emelkedettebb a hangulat, és az értesítések is nagyobb eséllyel érnek célba. Megjegyzés 😉

A Moly közösségformáló ereje nem csak ennyiben merül ki. Csatlakozhatsz különböző zónákhoz (ez olyan, mint a Facebookon a csoport), megoszthatsz karcokat (mint posztokat), feliratkozhatsz más molytársak tevékenységeire (mit olvasott, mit karcolt, hogyan értékelte az olvasmányait, követheted a blogbejegyzéseit), részt vehetsz kihívásokon, ajándékozásokon, olvashatsz utazókönyveket, követheted kedvenc kiadóidat, és a legfrissebb megjelenésekről is kaphatsz értesítéseket. És még mindig csak a funkciók egy részét soroltam fel.

Mint könyves blogger, kiadó vagy szerző is érdemes a Molyhoz csatlakozni, hiszen rengeteg olvasó embert érhetsz el az oldalon, márpedig akinek az olvasó emberek a célközönsége, annak a Molyon a helye!

Visszatérve tehát, ha kíváncsi vagy és első kézből szeretnél értesülni, mit olvastam, arról mi a véleményem, vagy nem szeretnél lemaradni a legfrissebb blogbejegyzéseimről, jelölj be a Molyon, azaz ahogy ott hívják: figyelj! Garantáltan kapsz értesítést! Kis fogaskerékkel be tudod azt is állítani, mely tartalmakra vagy kíváncsi, így ha a karcaim vagy a legújabb kitüntetéseim nem érdekelnek, azokról leiratkozhatsz. A Molyon az jelenik meg a frissben, ami tényleg érdekel vagy érint. Szóval ha szeretsz olvasni, nem kérdés, itt a helyed!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

 

Megvalósítás alatt

Előzmények: megvalositas.blog.hu

Megjelent az első könyvem!

Lione Stanislav: Csillagom
A részletekért kattints a képre!

Hírlevél feliratkozás

Kövesd a blogomat!


Légyszi

Ha idézel tőlem, vagy saját képet vinnél, kérlek, nevezd meg a blogomat, és linkelj a blogomra, köszönöm!