Három különleges napló 3. – Játék!

Három különleges naplóval készültem, melyek már régóta izgatták a fantáziámat. Remélem, nektek is tetszeni fognak! 🙂 Az elsőről itt olvashattok, a másodikról itt. A harmadik pedig:

Majd helyett MOST

Hallottatok már Mosolykáról? Arról a kerekesszékes lányról, aki soha nem adja fel? Itt írtam róla először a blogon az első könyve kapcsán. Most egy motivációs naplót adott ki, amely szintén türkiz (is), bár kicsit sötétebb. (Talán tudat alatt az ő hatására lettem az utóbbi években türkizmániás?)

2016_mosolyka01

Fanny egy aranyos naptárkönyvet készített. A keménytáblás kötet oldalain az év napjai időbeosztással, kérdésekkel, ötletekkel, motivációs mondatokkal támogatnak a szürke hétköznapokon. Ó igen, még névnapok is vannak. Az év bármely napján használatba veheted, mert ez a napló sincs évhez kötve.

2016_mosolyka04

2016_mosolyka05

2016_mosolyka03

A legédesebb meglepetés számomra a december 31. melletti Bakancslista Nyilatkozat volt, mely arra buzdít, hogy majd helyett MOST(anában) tegyek a céljaimért, álmaimért. 🙂

2016_mosolyka06

Szeretnél egy példányt? Itt beszerezheted. Vaaaagy…

Elküldöm ajándékba! 🙂

2016_mosolyka02

Mosolyka néha tesz olyan elvetemült kijelentéseket a Facebook oldalán, mint például “ma 1-et fizetsz 2-t vihetsz kedvezmény új könyvecskémre “. Én is egy ilyen estén rendeltem, és valóban, megkettőzve érkezett a kötet. Arra gondoltam, hogy mivel hamarosan itt az újév is, karácsony alkalmából kisorsolom ezt a plusz egy könyvecskét. Van kedved játszani? A részvételhez töltsd ki az alábbi kérdőívet! 😉 A két ünnep között sorsolok majd!

Hasonló bejegyzések

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

*

code