fbpx

Itt az új év, holnap megnyílnak az anyakönyvi hivatalok, a varrónő, a szórakozóhely, a minden. Elmúlt a karácsony, lenyugodtunk. Persze a munkahelyen jön a fejvesztés, de mit számít. Az idő telik, nekünk cselekednünk kell. Már csak fél év! Úgy elrepül, mint a huzat!

Ennek apropójaként készítettem egy (kettő) A5-ös esküvőtervező/szervező PDF-et, amit nem a saját esküvőnk mintájára, hanem olyanra készítettem, amely talán minél rugalmasabban segíthet többféle esküvő szervezésében, a miénkben is, csak épp kihagyom belőle azokat a részeket, melyek ránk nem vonatkoznak (pl. szállás, ceremóniamester). Nem vagyok rendezvényszervező, így a listákat saját gondolataim, ötleteim alapján állítottam össze, közel sem biztos, hogy hibátlan. A két PDF között az a különbség, hogy az egyik aranyos és színes, a másik pedig szürkeárnyalatos és egyszerű, ha netán valaki az ilyesmit kedvelné jobban, vagy maga szeretné kidíszíteni.

A csomag tartalmaz egy Vendéglista összeállító táblázategyüttest, amely nagy násznép összeírására is alkalmas. Először a pár mindkét tagja külön-külön összeírhatja, kiket szeretne meghívni a családtagjai, barátai közül, majd ezek alapján összeállíthatják a végleges listát. Ha a végleges listához 200 férőhely nem lenne elég, nyomtatható számozatlan táblázat is. 🙂

A vendégek táblázatai után egy üresebb oldal következik (Ültetés), melyre a pár felrajzolhatja az asztalt/asztalokat, és a számozás alapján elhelyezheti a vendégeket, vizuálisan megtervezheti az ülésrendet a vendégek visszajelzései alapján.

A következő néhány oldal egy pipálható Éves tervet tartalmaz, melynek pontjait természetesen nem kötelező az adott hónapban tejesíteni, de legalább körülbelül segít csoportosítani a rengeteg teendőt, mi az ami égetőbb, sürgősebb általában, főleg, ha felkapott szolgáltatót szeretne lefoglalni az ember.

Ezek után egy szolgáltató listázó táblát illesztettem (Szolgáltatók), ahova ki lehet gyűjteni azok elérhetőségét és árát is, hogy össze lehessen őket hasonlítani. Még az is előfordulhat, hogy nem elég belőle egy oldal… 🙂

A következő két oldalon pedig egy részben kitöltött és egy teljesen üres költségtervező tábla található (Költségvetés terv). Ez utóbbi meghagyja a szabadságot a párnak, hogy saját sorrendben vegye fel a fizetendő dolgokat. Tapasztalataim szerint mindennek van egy tervezett és egy tényleges költsége, de ezeket leírva talán nyomon követhető és valamennyire kordában tartható a kiadások sokasága.

Letöltés: színes PDF és natúr PDF

Valamilyen oldalra még szükséged lenne? Milyen pótlapot készítsek még hozzá?

Felhasznált vektorképek: freepik.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

 

Megvalósítás alatt

Előzmények: megvalositas.blog.hu

Megjelent az első könyvem!

Lione Stanislav: Csillagom
A részletekért kattints a képre!

Hírlevél feliratkozás

Kövesd a blogomat!


Légyszi

Ha idézel tőlem, vagy saját képet vinnél, kérlek, nevezd meg a blogomat, és linkelj a blogomra, köszönöm!