fbpx

Nem vagyok beauty-blogger, ritkán írok szépségápolási termékekről, hiszen megvoltak a bevált márkáim. Most mégis elérkezett a pillanat, hogy felülvizsgáljam őket, és mégzöldebb alternatívákat keressek. Miért? Kattints ide, és olvasd el a bevezetést.

BlueBerry termékminták

Egyik Barátnőmmel elugrottunk a BlueBerry-hez, hogy kiderítsük, melyik Zao alapozó való nekem, és vegyünk kedvezménnyel. Sajnos nem jártunk olyan sikerrel, mint terveztem, de kaptunk ajándékot. Egy citromfüves dezodor és egy citrusliget tusfürdő minta volt a kis csomagomban. A dezodor szerintem nagyon jó, nem kell belőle sok, és úgy vettem észre, hogy hatékony, nem érzem magam szagosnak, engem meggyőzött. A citromfű illatról már korábban meséltem, de már kezdem megszokni, sőt: egész jól illik a hónalj-szagtalanításhoz. 🙂  Egy kicsit nehézkes a tégelyből kinyerni a dezodort, de nyilván ez csak egy demó verzió, a tényleges termék stiftes kivitelben kapható. 😉 A tusfürdő semmi különös, de ez nem jelenti azt, hogy rossz lenne, teljesen OK.

blueberry

Szóval ezek tetszettek annyira, hogy rendeljek belőlük. Oroszláné az illatmentes deo, enyém a levendulás. Az illatmentes tusfürdőnek egy nagyon-nagyon enyhe semleges illata van. Tetszik. Tökre örülnék, ha folyékony szappanból is lenne illatmentes! A rendeléshez kaptunk még egy termékmintát, amit (a másik) Barátnőmnek adtam. 🙂

blueberry

GlamOriginal termékminták

Barátnőm GlamOriginal mintákat rendelt, kaptam tőle én is. 🙂

glamoriginal

Érdekes, hogy míg az Artistry-nél azzal bajlódom, hogy túl sárgák a bőrömhöz az alapozók (volt valaha náluk tökéletesen hozzám passzoló szín, de aztán újítottak és megszűnt), a GlamOriginal alapozói inkább rózsaszínebbek. Felkenve egyáltalán nem érzem, tehát vélhetően jól szellőzik alatta a bőröm. Viszont hozzászoktam már az Artistry brutál fedéséhez, a GlamOriginal alatt azért jobban áttűnik a bőröm. Legalábbis luteális fázisban. A világos nude egész jól illik a bőrömhöz, a porcelán már világos. A krémceruzát nem nagyon sikerült működésre bírnom ebben a teszter-állapotában. A korrektor-minta meg szerintem épp annyira fed, mint az alapozó.

glamoriginal

Jártunk egy (termékekkel) ismerkedős délutánon is, ahonnan ismételten 2-2 mintával tértünk haza. A BB-krém színe is egész jól passzol a bőrömhöz. Ja és nagyon szép lila és zöld szemhéjpúderük van, érdemes megnézni, illetve én az enyhén aranyos gyöngyház fényű rúzs színébe szerettem még bele. 🙂

glamoriginal

Rendeltem az Ecco Verdéről, és küldtek ajándékba 2 termékmintát.

A Sublime alapozó jó sűrű és egész komolyan fed. Egy kicsit sárgább mint én, de nem rossz. Édeskés illata van, nem jöttem rá, mire hasonlít… Az Argonauti medium tone egyértelműen sötétebb nálam. Érdekes, hogy a Sublime a sűrűbb, mégis a könnyűnek tűnik a bőrömön, és az Argonauti CC krémet érzem nehezebbnek, vastagabbnak.

IMG_8329-6 (Custom)-6

A gyűjtő képen láthatjátok még a PomPom-féle ajándék arczselét, és a Magister-féle First Visage arckrémet is. 🙂

IMG_8330-6 (Custom)-6

Ismeritek ezeket a termékeket? Használtátok már? Bevált valamelyik?

 

Hozzászólások

  1. Nekem a szemceruzát úgy sikerült működésre bírnom, hogy vettem egy ecsetet (rúzshoz eredetileg), és az szépen felszedte és egész jól tudtam vele manőverezni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

 

Megvalósítás alatt

Előzmények: megvalositas.blog.hu

Megjelent az első könyvem!

Lione Stanislav: Csillagom
A részletekért kattints a képre!

Hírlevél feliratkozás

Kövesd a blogomat!


Légyszi

Ha idézel tőlem, vagy saját képet vinnél, kérlek, nevezd meg a blogomat, és linkelj a blogomra, köszönöm!