fbpx

Az előző részről itt írtam még tavaly, most pedig ezt az új könyvet szeretném méltatni nektek, mert megérdemli!

Na, ez igen! Szuper sci-fi és egyben szuper krimi az ifjúság számára. Alaposan kidolgozott történet, igényesen gondozott kötet. Még izgalmasabb és fordulatosabb, mint az előző rész, beszippantott már az elejétől fogva.

Akár különálló kötetként is olvasható, meg ha már elfelejtetted, ki kicsoda az előző részből, kapsz egy kis emlékeztetőt. Én ezt nagyon szeretem, mert sajnos előfordul folytatásos történeteknél, hogy erre nem kerül sor, én meg csak pislogok, hogy ez meg ki és mit akar. Azt is szeretem, hogy A Hold hősei történeteknek van lezárása, nincs függővég, mégis bármikor és bármilyen módon folytatható a csapat kalandjainak története.

Kapunk fizika, elsősegély és történelmi ismereteket is, de a lehető legszórakoztatóbb módon tálalva, és mindennek fontos szerepe is van a történetben, semmi sem felesleges vagy unalmas, ezért jó figyelni! A jövő találmányainak garmadájából újabb lenyűgöző adagot ismerhettünk meg, habár a cuki követő bőröndöt egyelőre egyik sem tudja letaszítani nálam a trónról. 😀 Emellett a szereplőinket is jobban megismerhetjük, vágyaikat, motivációikat, és az új lány is tökéletesen beillett a csapatba, nagyon örültem neki. A lámpás hölgy pedig egy valóságos csoda (volt)! 🙂

A történet hossza is tökéletes. Ha tizenéves a gyereked, feltétlenül vedd meg neki! Ha még nincs annyi, akkor is szerezd be, amíg kapható, majd belenő! De felnőtteknek is ajánlom. Gratulálok a szerzőnek, és csak így tovább!

“Csak várjuk meg a folytatást, és hagyjuk, hogy megtörténjen.” – így legyen! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

 

Megvalósítás alatt

Előzmények: megvalositas.blog.hu

Megjelent az első könyvem!

Lione Stanislav: Csillagom
A részletekért kattints a képre!

Hírlevél feliratkozás

Kövesd a blogomat!


Légyszi

Ha idézel tőlem, vagy saját képet vinnél, kérlek, nevezd meg a blogomat, és linkelj a blogomra, köszönöm!