fbpx

Ígértem korábban, hogy összeállítok egy WordPress gyorstalpalót. Nos, a január második fele nagyrészt ezzel telt. Két célom van vele: hogy a bloggereknek egy megbízható, jól beállítható alternatívát adjak, és hogy a kisvállalkozásoknak jól kezelhető, online megjelenési lehetőséget mutassak.

Bloggereknek:

Gyakran látom, hogy problémát okoz egy dizájnos, minőségi, mobilbarát blogoldal összerakása, illetve a Facebook is szeret büntetni bizonyos ingyenes blogszolgáltatókat letiltással, vagy egyéb korlátozásokkal. Ráadásul azt vettem észre, hogy a legtöbb blogszolgáltatónál nagyon nehéz igazán jó, egyedi dizájnt megvalósítani. Adnak néhány egészen vagy kevésbé jó kiindulási sablont, de kicsi a választék, és nehézkes a módosításuk. A WordPress hatalmas választékot tár elénk, és teljesen sablonfüggő, mi mindent tudunk rajta módosítani. Ha pedig hajlandóak vagyunk a CSS-sel is foglalkozni, határ a csillagos ég (lásd blogom XD). Plusz, ha nem szeretnél fizetni egy saját tárhelyért, mutatok egy ingyenes megoldást is, ahol kipróbálhatod a WordPress összes funkcióját korlátozások nélkül.

Vállalkozóknak:

Ha szeretnél egy olyan weboldalt, amit te is tudsz kezelni, módosítani, akkor a WordPress egy nagyon jó megoldás lehet a számodra. Ha nem csak bemutatkozó oldalként szeretnéd használni, hanem funkciókkal is tervezed bővíteni, teszem azt időpontfoglalással, online oktatással vagy webshoppal, arra is van lehetőséged. A bonyolultabb pluginok beállításához persze már szakértői segítségre is szükséged lehet, de ki az, aki sajnál pénzt fektetni a vállalkozásába? 😉

Készítettem egy landing oldalt, ami egy amolyan nulladik leckeként funkcionál, és fel tudsz iratkozni a nyolcrészes WP gyorstalpalóra. Szóval, ha szeretnél megismerkedni a WordPress-szel, kattints ide:

Mivel még sosem csináltam ilyet korábban, arra kérlek, majd jelezz vissza, hogy mi az, ami szerinted jó volt, vagy kevés volt, bővebb kifejtésre, netán videós illusztrációra lenne szükség! 🙂

Apropó, a hírlevelem feliratkozói már tudják, mi lesz a könyvem címe! Ha nem szeretnél lemaradni az ilyen hírekről, akkor arra az oldalsávban, vagy itt tudsz feliratkozni! 😉

Hozzászólások

  1. Iszonyat szkeptikus voltam a saját tárhellyel, meg nem akartam költöztetni 800+ bejegyzést sem, de egyszerűen annyira jó döntés volt mégis meglépni. Csak pár posztot vittem át, de tényleg határ a csillagos ég, amit egy saját oldallal el lehet érni, minden téren.

    • Köszönöm a megerősítést! ^^ Igen, én is így voltam vele, sokat gondkodtam rajta, több ingyenes blogszolgáltatóhoz is regisztráltam, hogy megnézzem, mit tud… de sok pro-kontra agyalás után végül egyértelműen a WP nyert saját tárhellyel. Én se költöztettem át mindent, de így is nagyon megérte! 🙂 (nekem szakmailag is persze 🙂 )

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

 

Megvalósítás alatt

Előzmények: megvalositas.blog.hu

Megjelent az első könyvem!

Lione Stanislav: Csillagom
A részletekért kattints a képre!

Hírlevél feliratkozás

Kövesd a blogomat!


Légyszi

Ha idézel tőlem, vagy saját képet vinnél, kérlek, nevezd meg a blogomat, és linkelj a blogomra, köszönöm!