fbpx

Anyósomnak ikeás fűszermalma van, de – hát hogy is mondjam – gyakran egészben hullik belőle a bors. Tehát nem túl hatékony. Így az biztos volt, hogy olyat nem veszünk. Helyette a Tescoban láttuk meg ezt a natúr malmot. Ki is próbáltuk, darál rendesen. Szinte porrá őrli az egész borsot, és a parajdi sót sem kíméli. Épp ezért vettünk még egy harmadikat a csípős paprika pehelynek. Bár néhány pehely megússza az őrlést, mert eleve vékonyka, de azért egész jól működik ez esetben is.

IMG_8334-6 (Custom)

Na de ugye három tök egyforma malomról van szó, tehát valahogy érdemes őket megkülönböztetni, hogy ha például jön a Barátnőm, aki nem bírja a csípőset, ne a paprikát kezdje az ebédjére szórni. Az alábbi módon egyediesítettem őket:

IMG_8335-6 (Custom)

Mivel szeretem a natúr fát bármilyen színre festeni, ezért arra gondoltam, akrilfestékkel csinálok valami kamupácot, a csíkokat meg beszédes színűre festem. A “mahagóni” színt több-kevesebb sikerrel kikevertem bordóból és barnából, bő vízzel háromszor festettem át őket, minden alkalommal megvárva, hogy megszáradjon az előző réteg. Aztán jöttek a csíkok: a fehér lett a só, az ezüst a bors, és a piros a paprika. Végül matt lakkal rögzítettem a festéket.

IMG_8337-6 (Custom)

Mivel egy picit szóródnak, ezért kellett nekik egy tálca is. Ehhez az alábbi tálkát festettem a MadeByYou-ban:

IMG_8336-6 (Custom)

Szeretitek az egyedi edényeket, konyhaeszközöket?

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

 

Megvalósítás alatt

Előzmények: megvalositas.blog.hu

Megjelent az első könyvem!

Lione Stanislav: Csillagom
A részletekért kattints a képre!

Hírlevél feliratkozás

Kövesd a blogomat!


Légyszi

Ha idézel tőlem, vagy saját képet vinnél, kérlek, nevezd meg a blogomat, és linkelj a blogomra, köszönöm!