fbpx

Újra bekapcsolódtam a VKP-ba. Igaz, most egy kissé alkotói válságban szenvedek. Sok mindent mondanék, de nagyon nehézkes a megfogalmazás. Amit írok, nem tetszik, hiába fontosa téma. Olyan nyögvenyelős az egész. Most ez egy ilyen időszak. 🙂

Ráadásul most egy új kezdeményezés lépett érvénybe a VKP-n belül, minden hónapban van egy, A Hónap Bloggere, ő választja ki az adott témát. Most Ágihanna dobta fel a következőt: Függőség. Egészen pontosan: “Sziasztok, XY vagyok, … függő!” – Mire vagyok ráfüggve?

vigyazz_kesz_posztolj

Az internet

Ciki. Bár a munkához elengedhetetlen, de munkaidőn kívül is sokat csüngök rajta. Szeretek blogokat olvasni, webes magazinokat, tematikus csoportokban kérdezni vagy válaszolni, informálódni, barátokkal csevegni – és akkor még nem is írtam egy sort sem a blogba. Az külön órák, hiszen nem öt perc összedobni egy bejegyzést. Még akkor sem, ha vérszemet kap az ember, és csak ömlik a szó.

2015_blogger

A könyvek

Könyvgyűjtő vagyok. Most is rendelést várok. Nem mintha nem lennének olvasatlan könyveim, de most valahogy valami könnyedebbre vágyom. Nincs kedvem scifihez vagy személyiségfejlődéshez. Pihenni akarok. Aaaah, érkezzen már meg a rendelésem, légyszi-légyszi!

2016-konyvek-cd-k

A termékenységtudat

Dr. Dékány Ágnes Facebook oldaláról jutottam el az Énidőre, onnan pedig Hormonmentes Jankához. Annyira de annyira megörültem, hogy van, aki foglalkozik ezekkel a témákkal, és segít tájékozódni a saját testünk jelei között, hogy magam is rápörögtem, mint Janka. Ahol tudom, terjesztem. A szervezetünk csodálatos, mindig tudja, mit kell tennie. Nem elromlott, csak reagál valamire, a lelkiállapotunkra, a stresszre, az élethelyzetünkre. Amit eddig utáltam, most megszerettem, és ez nagyon jó! Csak ajánlani tudom!

Hőmérő

Még zárójelben azért említést tennék a reggeli kávéról, Oroszlán jelenlétéről, a hátsimiről (doromb), és egy-egy frissen kijövő új zenei albumról, amit olyankor unásig hallgatok agyba-főbe. 😀

Ti mire vagytok ráfüggve? 🙂

A többiek:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

 

Megvalósítás alatt

Előzmények: megvalositas.blog.hu

Megjelent az első könyvem!

Lione Stanislav: Csillagom
A részletekért kattints a képre!

Hírlevél feliratkozás

Kövesd a blogomat!


Légyszi

Ha idézel tőlem, vagy saját képet vinnél, kérlek, nevezd meg a blogomat, és linkelj a blogomra, köszönöm!