fbpx

Eltelt egy hónap. Mint tudjuk: egy teszt nem teszt, de azért mégis csak izgalmas egy hónap volt ez, melynek már most vannak tanulságai.

Hőmérő

A legcsúnyább: hogy a víz még így is nehezen fogy, hogy kiüti a szemem. Annyira de annyira nem kívánom, pedig tudom, hogy kéne, a szám is száraz, de nem esik jól. Nem, ízesítve sem. Van, amikor elfogy két liter nagy duzzogva, de van, amikor fél is épphogy. De talán javul a dolog. Csak épp nagyon lassan.

A legjobb: hogy ezen hőmérőzés alapján egészségesnek tűnök. Persze, mint fentebb is említettem, egyetlen ciklusból még nem lehet messzemenő következtetéseket levonni, de egyelőre jól állunk. Szépen szétválik a follikuláris és a luteális szakasz, az átlaghőm se túl magas vagy túl alacsony.

Vitaminok: Talán csak 3 nap felejtettem el az egész hónapban. Nem érzek semmi különöset, ami persze nem feltétlenül baj. Hiszen addig jó, amíg az ember nem érez semmit. A vitamintól nem várható el, hogy felpörgessen, mint az energiaital. De az tény, hogy az átlag 32 napos ciklusom most 29 naposra sikerült. Szóval, mint ahogy azt az “Emberkísérlet” bejegyzésben említettem, vélhetőleg van összefüggés.

Közben felregisztráltam a FertilityFriend portálra, ahol webes felületen is (vagy akár appon keresztül) vezethetem a hőmérsékleteimet és egyéb adatokat. A rendszer pedig az előzményekből megbecsüli, mikor lehetséges a következő ovuláció és menstruáció. A bevitt adatok alapján be is jött neki a menstruáció becslés. Lássuk a következő hónapot…

Az akne egyelőre nem csökkent (ennek (a víz mellett) köze lehet ahhoz is, hogy a zsírcsökkentőt is elfelejtem bevenni sokszor), az allergiáról pedig majd csak augusztusban tudok beszámolni.

Szóval… a kísérlet folytatódik… 🙂

Mentés

Mentés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

 

Megvalósítás alatt

Előzmények: megvalositas.blog.hu

Megjelent az első könyvem!

Lione Stanislav: Csillagom
A részletekért kattints a képre!

Hírlevél feliratkozás

Kövesd a blogomat!


Légyszi

Ha idézel tőlem, vagy saját képet vinnél, kérlek, nevezd meg a blogomat, és linkelj a blogomra, köszönöm!