fbpx

MadeByYou (MBY) egy alkotóműhely mindenkinek. 🙂 Már egy ideje szerettem volna írni erről a helyről… ahol nyugodt és barátságos környezetben megfesthetsz egy általad választott kerámiát, és különböző festési technikákat is elsajátíthatsz a hét bármely napján. Minden eszköz a rendelkezésedre áll, az ár tartalmazza a festéket, a mázat és a kerámia kiégetését is. A meghirdetett tanfolyamokon pedig további kézmű­ves tevé­keny­sé­gek­kel ismer­ked­hetsz meg.

2016_eletkep

Először a lánybúcsúmon jártam itt, a Barátnőim szervezték ide a programot, és együtt festettünk néhány fűszeres köcsögöt. Akkor eldöntöttem, hogy amint újra lesz saját háztartásunk, akad majd még jó pár dolog, amit itt szeretnék megfesteni. Házasodik a barátnőd, és szeret kreatívkodni? Kezdjétek itt a lánybúcsút! 🙂

 

Aztán az egyik Barátnőm 30 éves lett, és idén van egy akció a MadeByYou-ban, hogy a születésnapod napján ingyen megfesthetsz egy kerámiát. Így ünnepeltük meg őt, hogy elkísértük, és festettünk neki mi is 1-1 kerámiát. Születésnapod lesz? Ne hagyd ki!

 

Meg is beszéltük, hogy jövünk még. Legutóbb anyunak készítettem egy órát anyák napjára a kedvenc színeiből. Most szombaton anyáknapi program is lesz, ha ráértek anyukáddal, vagy anyuka vagy, térj be és próbáld ki magad! Ünnepnapokhoz közeledve érdemes asztalt foglalni, hiszen olyankor sokan szeretnék egyedi, saját készítésű ajándékkal meglepni szeretteiket.

 

Barátnőm már “feketeöves” törzsvendég, annyit festett itt. 🙂 Igényelhetsz törzskártyát is, mellyel különféle kedvezményeket szerezhetsz.

A folyamat:

  • Ha foglaltál helyet, szólsz a pultnál, milyen névre, és az asztalodhoz vezetnek.
  • Miután lepakoltál, kezet kell mosni, hogy ne a BKV-s vagy zsíros mancsoddal fogdosd össze a kerámiát.
  • Ez után kiválaszthatod a polcokról, hogy mit szeretnél festeni. Tálak, tányérok, bögrék, vázák, fűszertartók, de párszáz forintos kicsi figurák is festhetők.
  • Egy MBY-s bögrébe vehetsz magadnak vizet, választhatsz ecseteket, vehetsz magadhoz korongot is. Egy kis palettába vagy pici műanyag tálkába önthetsz magadnak a kiválasztott színű festékekből, és már állhatsz is neki az alkotásnak.
  • Zárásig nyugodtan pepecselhetsz vele. Ha elkészültél, leadod a pultnál, kapsz cserébe egy cetlit, amellyel majd átveheted, ha kiégették. De ha nem készültél el, akkor se csüggedj, van lehetőség a megőrzésre, hogy legközelebb befejezhesd.
  • De természetesen az ott dolgozók nagyon kedvesek és segítőkészek (♥), bármit kérdezhetsz, szívesen elmagyarázzák és megmutatják neked a különböző technikákat, és hogy egyáltalán hogyan is kezdj bele.

Igazi kis nyugalom szigete (igazi megvalósító hely), ahol a kézműveskedéssel ritkán foglalkozók is megtapasztalhatják az alkotás örömét! Meríts ihletet a weboldalon vagy a Facebook oldalon megosztott kész kerámiák fotóiból, és próbáld ki! 🙂

Kezdő kép: madebyyou.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

 

Megvalósítás alatt

Előzmények: megvalositas.blog.hu

Megjelent az első könyvem!

Lione Stanislav: Csillagom
A részletekért kattints a képre!

Hírlevél feliratkozás

Kövesd a blogomat!


Légyszi

Ha idézel tőlem, vagy saját képet vinnél, kérlek, nevezd meg a blogomat, és linkelj a blogomra, köszönöm!