A körömerősítő lakk

Barátnőm ajánlotta a Micro Cell körömápoló lakkot és a hozzá tartozó körömlakk lemosót (starter kit), miután elmesélte, hogy az ő általában majdnem tövig vágott körmeit ennek hatására úgy meg tudta növeszteni, hogy most már van egy kis egészséges hossza, és így ugye sokkal kecsesebb, nőiesebb a kéz. Ő amúgy is szereti lakkozni, de tudja, hogy én (ha a szélsőséges színpadi szerepléseket nem számítjuk) csak átlátszó lakkot tűrök meg a karmaimon, tehát ezzel pont betalált. Hajlékony körmeim gyakran visszafordultak és beszakadtak nekem is, így e kezdőkészletet felvettem az ajándék-kívánságlistámra, és kedves Oroszlánomtól meg is kaptam születésnapomra.

Igyekeztem hetente egyszer lemosni és újrakenni. Néha nem sikerült. Azt mondanám, hogy úgy átlagosan 10 naponta vihettem fel az új réteget, és az eredmény magáért beszél. Az esküvőre gyönyörű körmeim lettek, egy se szakadt be. Sőt, utána valahogy úgy alakult, hogy nem volt érkezésem körmöt vágni két hétig, végül pedig már a kíváncsiság hajtott, hogy vajon mikor fogja megadni magát. De csak nem tette. Előbb untam meg én, hogy a billentyűzeten a kiszemelt betű fölött is megnyomok egy másik gombot, így végül levágtam. A nagyobb és erősebb csipesszel, mert minden mással kudarcot vallottam. 😀

Szóval nekem a Micro Cell bevált, szeretettel ajánlom mindenkinek, aki hasonló hajlékony vagy szakadékony körmökkel rendelkezik. Pár hónap, és komoly fegyvereid lesznek az ujjaid végén! 😉 (Ha nem szeretnél neten rendelni, a Müllerben is láttam. Pasiknak létezik matt körömerősítő is.)

2015-microcell

Kép: amazon.com

Hasonló bejegyzések

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

*

code