Ahogy a hajamat ápolom II. – újratöltve

2014-sq1Ahogy a számítógép világában, úgy a szépségiparban is folyamatosan fejlesztenek a vezető cégek, új technológiát hoznak létre, sokuk törekszik közben arra is, hogy minél kevesebb allergiát okozzanak, minél kevesebb szennyező anyag kerüljön termékeikbe. A fejlesztések pedig általában új dizájnnal is járnak.

Így van ez a samponokkal is: bejelentették, hogy teljes egészében megújul a Satinique™ hajápoló család, és már meg is érkezett az első eresztés (a következő most júliusban, a harmadik pedig október környékén jön). Ebben az első csomagban pedig egy számomra nagyon érdekes és releváns sampon-balzsam páros jelent meg: “Extra Volume” – az extra dúsító sampon.

Először csak a sampont rendeltem meg, mert az előző vásárlásból még volt balzsamom. Gondoltam, egy próbát megér, hiszen amúgy is 100% megelégedettségi garancia van rá. Nézzük, mit tesz az én hosszú, vékony szálú, hamar zsírosodó, azonnal lelapuló hajammal. A sampon megvásárlása és használata után többen is megkérdezték: “De jó most a hajad! Új hajszín? Vagy mit csináltál vele?” – Én semmit. Azon kívül, hogy új samponok érkeztek a webáruházba, és kipróbáltam az egyiket. Tényleg látványosan többnek tűnik a hajam. Nem sokkal, de épp annyival, hogy az emberek – én is – érzik, hogy valami megváltozott, valami jobb lett, valahogy több lett. Igazán elégedett vagyok vele! Főleg így, hogy már a balzsam is megvan hozzá.

Egyébként az új termékekben (nem csak erre, hanem a többi samponra is igaz) egy bizonyos Enerjuve™ névre hallgató hatóanyag együttes került kifejlesztésre, mely a GYIK szerint (érdemes elolvasni) képes a haj 18-MEA nevű nagyon sérülékeny összetevőjének helyreállítására. Nekem ezek nem mondanak semmit, de a tapasztalat, amire laikusként szert tettem, az igazolni látszik ezt.

Nagyon várjuk a júliusi csomagot is, ugyanis hajhullás és kopaszodás csökkentő sampon-balzsam is lesz – mindenképp rendelünk! 😉

2014-sq2

Képek: Amway, Satinique

Hasonló bejegyzések

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

*

code